Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/viuredes/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/viuredes/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Glòria Montasell Panareda | Viure des de l'essència per Glòria Montasell
Glòria Montasell

Glòria Montasell

Ens hem preguntat alguna vegada qui sóc? A partir d’aquí va començar la meva recerca. Un viatge al meu interior, més desconegut del que jo em pensava.

Louise L. Hay em va despertar de joveneta, quan les preguntes sobre l’existència feien cua en el meu pensament. A dia d’avui penso que hi ha dues maneres de Viure: una és viure i l’altra Viure connectant amb la nostra essència.

L’essència és un tot invisible dins nostre, l’origen del ser. No la veiem, però hi és. Com diu l’escriptor i aviador francès Antoine de Saint-Exupéry en el seu llibre El petit príncep: “Allò essencial és invisible als ulls”.

Viure des de l’essència és una filosofia de vida que vull compartir amb vosaltres mitjançant la veu de grans professionals del segle XXI, que ens oferiran eines per al nostre benestar. En aquesta web trobareu totes les entrevistes i continguts emesos per Vallès Oriental Televisió i Punt 7 Ràdio Sant Celoni, i els articles i entrevistes publicades a la revista La Vila.

I recordeu el que deia Heràclit: “Res és permanent a excepció del canvi”.

Sempre gràcies!

Glòria Montasell

Glòria Montasell

.